Bota al contingut principal

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha anunciat la modificació de la Proposició No de Llei que presentarà en la cambra baixa per a incloure la petició que tota la documentació que obre en poder de l’administració pública siga trasllada a la fiscalia, després de l’anunci d’aquesta d’investigar els presumptes permisos irregulars del Govern central al projecte.

Segons Baldoví, “atès que la fiscalia ha obert diligències i està duent a terme una recerca sobre com es van concedir els permisos, la indagació haguera d’ampliar-se a tot el procés, inclosa la negociació del contracte les clàusules del qual són excessivament beneficioses per a l’empresa privada. És per això necessari que des de l’administració central es produïsca la màxima col•laboració perquè es depuren les responsabilitats penals al fet que poguera pertocar”.

Per tot això, des de Compromís es demanarà que es trasllade “tota la informació disponible a la fiscalia relativa a la totalitat de l’expedient que va culminar amb l’autorització del magatzem Castor amb la finalitat de que, si escau, es depuren les responsabilitats”.