Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha mostrat “la nostra desconfiança sobre les raons que ha al·legat la companyia concessionària de l’aeroport de Castelló per a deixar d’anar a la fira de vols Routes Silk Road, que se celebra a Geòrgia. No creiem que en unes setmanes la fira en qüestió haja perdut la importància que li atribuïen quan van anunciar que l’anaven a aprofitar per a la “posada de llarg” de l’aeroport, i més aviat sospitem de problemes interns de la companyia i del mateix aeroport, que endarrereixen encara més la seua promesa posada en funcionament”.

Pañella ha dit que “aquesta desconfiança respecte a la situació d’una infraestructura que ha patit continus retards des del mateix moment del seu acord de creació, ens ha dut a presentar una pregunta parlamentària al Consell per a que ens explique què ha passat realment amb aquesta presentació pública de l’aeroport, i ens informe de les raons que ha argumentat Lavalin per a retardar-la ara fins al setembre. Dels escarmentats els avisats, i davant de les explicacions falses o esbiaixades que hem patit contínuament en tot el procés de l’aeroport, volem saber la realitat o falsedat de totes les informacions que es donen sobre ell, fins el més mínim detall”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “ens hi juguem massa diners públics com per a mirar cap a un altre costat quan es dóna la més mínima desviació dels plans preestablerts. Per això volem que el govern valencià ens explique en seu parlamentària quina ha estat l’autèntica raó per a aquest ajornament de la presentació pública de l’aeroport, i les repercussions que aquest ajornament pot implicar”.