Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la destitució del número de la Conselleria d’Hisenda, “demostra que la Generalitat continua amb un model de gestió corrupte, heretat de l’era Camps i que l’actual president no ha estat capaç d’eradicar, i si fa alguna cosa és perquè la justícia ja té en el punt de mira al govern valencià i als alts càrrecs i és la justícia qui està fent eixa feina”.

Morera considera que la destitució, “cal fer-la, com és evident, però cal anar més enllà, cal identificar si el que ha fet Monzó ha estat una acció individual o col•lectiva, si obeïa ordres de dalt i, al remat, cal que el mal que ha fet tinga les seues responsabilitats polítiques, a banda de les que es puguen derivar-se’n per la via judicial. Persones que han falsificat dades o que han actuat d’una manera negligent des de les altes instàncies de la Generalitat no poden tornar mai més a ocupar cap càrrec públic ni a gestionar ni un cèntim més de les arques públiques valencianes”.

El portaveu de Compromís ha assegurat que l’acció judicial, “està fent un bon treball per a regenerar la credibilitat de les institucions valencianes, cosa que no ha tingut valor de fer el president de la Generalitat. De segur que tots els que han participat en eixe model de gestió que tant de mal ens ha fet a les valencianes i els valencians cauran un a un de l’administració pública valenciana per les seues imputacions”.