Bota al contingut principal

El portaveu adjunt de Compromís, Fran Ferri, ha criticat que el Consell haja decidit gastar 6.000€ en una bandera com a regal a la Guàrdia Civil per la celebració de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar el pròxim 5 d’octubre. Aquesta despesa se suma als 15.000€ que assumirà l’Ajuntament de València per instal·lar un pendó gegant en l’Albereda.

Segons Ferri “que amb pocs dies de diferència els governs del Partit Popular es gasten més de 21.000 euros en banderes és una mostra incontestable de l’ordre de prioritats de Fabra i el seu partit. Per una banda diuen que no n’hi ha diners per a ajudar a les persones que realment ho necessiten o per abonar les ajudes a la gent que pateix els impagaments de la Generalitat, i per altra, no tenen límits per a gastar en banderes, molt per damunt del seu preu de mercat”.

Per al diputat de Compromís, “no mereixem un govern que gasta alegrement en protocol mentre nega ajuda a persones dependents, no posa els recursos necessaris per a lluitar contra la pobresa infantil o retalla en polítiques d’ocupació per a joves. No mereixem un govern que posa per davant les banderes a les necessitats de la ciutadania“.

Ferri ha anunciat que preguntarà al Consell a través d’una iniciativa parlamentària perquè han aprovat una despesa tan gran quan existeix una veritable situació d’emergència social i la pobresa afecta a 3 de cada 10 persones al nostre país.