Bota al contingut principal

 

  • Juan Ponce: “Ningú sense tres menjars al dia, ningú sense treball, ningú sense habitatge digne… a això és al que l’administració ha de dedicar els recursos públics”.

El diputat a les Corts de Compromís, Juan Ponce, ha criticat el lema ‘Nadie sin tenis’ triat per a publicitar el torneig de tenis València Open 500 que se celebra al mes d’octubre i del que la Generalitat és el patrocinador i suport principal.

Segons Ponce “lamentablement el lema ‘Nadie sin tenis’, que ja pot vore’s en nombrosos cartells a València, no es refereix a què tots els ciutadans van a tindre la possibilitat de practicar este esport gràcies a les infraestructures esportives públiques. El govern d’Alberto Fabra viu en els mons de Yupi, els lemes que necessiten els ciutadans són: ningú sense tres menjars al dia, ningú sense treball, ningú sense habitatge digne, ningú sense un centre educatiu en condicions… a això és al que l’administració ha de dedicar els recursos públics”.

És deplorable que mentre la ciutadania pateix les conseqüències d’esta crisi econòmica provocada per les nefastes polítiques neoliberals, el govern del PP seguisca gastant-se els diners públics en un Open de Tenis, que és un esdeveniment elitista que no importa a la immensa majoria dels valencians i valencianes”.

Compromís va a presentar iniciatives parlamentàries perquè la consellera d’Educació, Turisme i Esport, Maria José Català, informe de quin va a ser el cost per a les arques públiques d’esta edició de l’Open de Tenis, després de gastar-se 18 milions d’euros en patrocini en les cinc edicions anteriors.