Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha denunciat que “vora un miler de docents interins no han cobrat encara el mes de setembre, malgrat tindre l’adjudicació atorgada des del juliol. Això representa aproximadament el 10% dels interins, i a més el seu repartiment és molt desigual per les diferents comarques valencianes”.

El diputat de Compromís exigeix a la consellera “saber quin ha estat el motiu real d’aquests impagaments, quan pensa pagar-los les quantitats que els deu als interins, i quines mesures pensa prendre per a evitar que en el futur es tornen a repetir situacions semblants”.

Pañella ha considerat que “actuacions com aquesta són una mostra evident de la manca de seriositat per part de la conselleria d’Educació a l’hora d’acomplir una de les seues principals obligacions, com és el pagament als treballadors del seu salari, i demostren una actitud de cada vegada major desinterès per l’acompliment de les seues responsabilitats, potser com si ja es disposaren mentalment a abandonar el carrec”.