Bota al contingut principal

La Coalició Compromís dóna el seu recolzament a la diputada Mireia Mollà en el juí que l’enfronta demà a l’empresari Enrique Ortiz, imputat en diverses rames del cas Brugal i relacionat amb el cas Gürtel, i anima als ciutadans a que mostren també el seu suport a la diputada.

El juí se celebra demà a les 13 hores en els jutjats de Benalua, a Alacant, i en ell estarà present també la diputada de Compromís Mònica Oltra, que actua com a advocada de Mollà. El col•lectiu Joves amb Compromís de l’Alacantí ha convocat una concentració a les 12.30 hores a les portes dels jutjats per tal de mostrar-li el seu recolzament.

Des de Compromís animen a concentrar-se a tota aquella gent que vulga defensar l’honradesa i la transparència per la que sempre ha treballat Mireia Mollà. Alhora conviden a sumar-se a la concentració a aquells ciutadans que vulguen donar el seu suport a les persones que estan fent política sense por davant els casos de corrupció que s’estan repetint al llarg del territori.

La coalició ha posat en marxa els hashtags #ambMireiaMollà i #TotsambMireiaMollà per a tota aquella gent que vulga mostrar el seu recolzament a la diputada a través del Twitter.