Bota al contingut principal

El diputat representant de Compromís en la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme de les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha registrat en el parlament valencià unes preguntes adreçades a la Consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, per a interessar-se per l’opinió del Consell respecte a la celebració en Gandia del reality show “Gandia Shore”. Aquest polèmic programa televisiu ja ha estat notícia abans de la seua estrena per l’agressió d’una concursant a una jove de 19 anys de la capital de la Safor durant les primeres gravacions.

Segons Ferri, “els plans estratègics que ha aprovat el Consell en matèria de turisme marquen com a repte situar la nostra terra com un destí amb una alta qualitat de vida i un oci diversificat. Objectius que xoquen frontalment amb la imatge que ja s’està donant d’un dels principals actius turístics, com és la ciutat de Gandia, per culpa d’aquest programa. Per això, volem saber si el Consell ha donat algun tipus de suport a la realització d’aquest reality i com afectarà al compliment dels objectius marcats en el Pla Estratègic Global del Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020”.

Aquesta iniciativa a les Corts se suma a la sol·licitud del grup municipal de Compromís per Gandia de que l’alcalde d’aquest municipi, el popular Arturo Torró, es pose al capdavant de les negociacions per tal d’aconseguir que es lleve el nom de Gandia del títol del programa. Per a Ferri “el posicionament de la nostra marca turística necessita del lideratge d’un Consell que sembla que continua de vacances i aliè a tots els greus problemes que cal solucionar”.