Anar directament a les notícies
El 14,4% de les proposes pertanyen a Economia
El 5,5% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 6,6% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,5% de les proposes pertanyen a Cultura
El 6% de les proposes pertanyen a Justícia
El 8,2% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 6% de les proposes pertanyen a Benestar
El 9,6% de les proposes pertanyen a Participació
El 30,6% de les proposes pertanyen a Política
El 7,5% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Miquel Barberà Llengua 28 Aug 2014
Hola. M'he estat fixant en els cartells electrònics de les carreteres (aquells que posa per exemple ''Riesgo de incendio alto/High risk of fire''). Almenys en les carreteres V30 i V31 que són les que utilitze normalment no veig que aparega el missatge en valencià, només en anglès i castellà. Es podria posar algun tipus de queixa? A quina administració? Gràcies,
Q
fco. vicent ruiz grau Llengua 20 Aug 2014
Hola, bona nit. De nou tenía un conseller amb una coneiximents de filología estratosférica, tornant a cuestionar els especialistas de l, AVL. Fina quan continuaran estos senyors peperos amb el tema de la lengua???.
Agustí 19 Aug 2014
quina es la resposta de compromís, davant la infumable proposta europea de donar 125 milions de euros deixant fora els cítrics i el caqui?.
No he vist una resposta contundent per part de compromís i resposta contundent, no es una nota de premsa criticant estes ajudes, resposta contundent, al meu parer o això espere de compromís es una roda de premsa en la que estiguin presents, eurodiputat, diputat a Madrid i Enric o Mónica i presentació, ja, a tots els ajuntaments, acompanyat de presentació de preguntes en tots els parlaments.

En realitat en açò crec que hauria de fer-se igual en el tema de la mala financiació que patim i que caldria denunciar hui demà despús-demà etc...
Emili Participació 19 Aug 2014
Compromís i el passat. Amb els nous temps la política del país valencià ja va avançar el que ha passat a la resta d'espanya. Calia regenerar la política apropant-la a la gent i per això l'èxit de Compromís. Ara després d'uns anys el que semblava un projecte de baix cap a dalt s'ha quedat a mitjes per culpa dels de dalt. Els impulsors del projecte (gent dedicada a la política des de fa décades) no han sabut aprofitar, segons el meu parer, la necesitat de la gent de coses noves, de proejectes nous i noves maneres de fer. L'espectacular augment d'afiliats a Podemos es deu en primer lloc a que és de franc (si val diners els parats no s'afiliaran), cosa que recorde vaig proposar al meu colectiu local i no va ser acceptada. També han aprofitat la necessitat de millorar la gestió de les coses concretes i per això els cercles sectorials, oberts i autogestionats, cosa que vaig proposar i no va ser considerada. Compromís ha perdut el tren de la regenració democràtica, pense... Mostra més
Emili 19 Aug 2014
Es podrà continuar el procés de convergència de partits d'esquerra que va iniciar Compromís amb la participació de Compromís en altres coalicions d'esquerra que aspire seriosament a ser la primera força del país?
Emili Política 19 Aug 2014
¿Podran participar els col·lectius locals de Compromís en projectes municipalistes com Guanyem si els col·lectius locals ho decideixen?
Pasqual 5 Aug 2014
Compromis es sexista? En el butlletí d'adhesió a Compromis hi h'a l'apartat Dona, i perqué no HOME?
Osease, hay que mirar la entrepierna antes para clasificar los meritos de las personas.
Coalició CompromísHola, Pasqual! El que comentes de l'apartat en el butlletí d'adhesió a Compromís són les Sectorials en les quals es pot treballar, entre les quals es troba la de la Dona i Igualtat. Salutacions! el 14 Aug 2014 a les 23:09
Pasqual 5 Aug 2014
TVE1 (5-8-2014): El señor Pedro Sánchez (PSOE) propone a Rajoy una ayuda de 400 eur/mes con aumento de 100 eur por cada hijo a las familias en situación critica, calcula que eso costará unos 5000 millones de euros. Estaria muy bien pero propone que lo pague la Seguridad Social, es decir, la hucha de los enfermos y pensionistas (que ya adelantan que entrara en déficit en un futuro próximo) en vez de pagarlo quienes provocaron la crisis o los Presupuestos Generales del Estado.
Y qué dice Compromis? Perdon, está de vacaciones y no se le puede molestar.
Coalició CompromísHola, Pasqual! Des de Compromís proposem una Renda Bàsica de Ciutadania. Pots llegir més propostes al respecte en la web http://europadelespersones.com... Mostra més el 14 Aug 2014 a les 23:09
Pasqual 5 Aug 2014
Ya veo, animais a la gente a que participe y vosotros os vais de vacaciones, si esa es vuestra competitividad habrá que apagar e irse a otro lado. No hablo del mes de agosto donde serian las vacaciones algo normal, lo digo observando la tardanza de vuestras respuestas a la gente.
Pasdqual Si en pre-temporada ya sesteais veremos qué haceis cuando empiece la liga. el 5 Aug 2014 a les 14:47
Pasqual 5 Aug 2014
¿Ya teneis ideas para resolver el problema del paro y los contratos basura? Pero para que sean posibles las empresas tendrán que ser rentables porque en caso contrario el sistema seria insostenible.
Mostra més propostes