Anar directament a les notícies
El 14,5% de les proposes pertanyen a Economia
El 5,4% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 6,6% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,4% de les proposes pertanyen a Cultura
El 6,3% de les proposes pertanyen a Justícia
El 8,2% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 6,3% de les proposes pertanyen a Benestar
El 9,4% de les proposes pertanyen a Participació
El 30,4% de les proposes pertanyen a Política
El 7,5% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Marc Cabedo Medi Ambient 30 Oct 2014
Cada vegada tinc més clar que el meu próxim vot va per a vosaltres però he llegit part del programa pol´´itic i no estic dàcird amb el tema dels transgénics per això em vaig a replantejar el vot.
Com a investigador no és pot negar i tancar-se en banda sobre un tema que está en tot el món. Els transgènics sòn necessaris i negar-ho és anar un pas enrere, en làctual sobrepoblació sense els transgènics estariem perduts. No s'ha demostrat cap mal per la salud i soles són avantatges.
Pregues que es tinga en conter per al proper programa electoral perque és el futur i amb aixÒ tindreu un vot més
Diada per a tots i totes Justícia 27 Oct 2014
Bones, el passat 9 d'Octubre que apriori deuria de ser la Diada de tots els Valencians i Valencianes, és va convertir en el ''cortijo'' del PP i de la gent més inculta de la nostra terra. Crits contra els valencians que defensem aquesta terra sense xenofòbia ni racisme, crits a favor del feixisme ( amb els milions i milions de persones morts innocents ), i damunt amb la cançoneta de sempre ''no mos fareu.....'', amb tot això, jo m'hi pregunte, amb la passivitat de la Policia Espanyola davant d'aquestos energumens, no seria millor que amb el #CanviValencià, que vosaltres defenseu, creareu ja per una vegada per totes, una Policia Valenciana??? Una Policia Valenciana que ens defensarà a totes les persones de la nostra xicoteta terra, i ens adreçarem a ella en Valencià i en Castellà que són les dues llengües oficials de la nostra terra. Ens estalviaríem tots estos espectacles tan lletjos, i també ens estalviaríem les denúncies de valencianoparlants de no poder... Mostra més
Ana 25 Oct 2014
Hola,porfavor que se revise ,adecue y denuncie en su caso, lo del recibo del agua que estamos pagando todos los valencianos.
He consumido 3 euros de agua,y he pagado 53 euros,50 de impuestos!esto que és? Cuántas veces pagamos el mantenimiento y suministro?
Y esa tasa Tamer? es un ''rovo'' clarísimo!
Porfavor hacer algo! y a los de iberdrola también!
Espero ganéis las autonómicas ,por lo menos que desaparezca el pp de una vez de mi tierra!Qué vergüenza!
Y lo público ,y todo en general ,esté más protegido y cuidado.
Gràcies per lluitar.
reparació de les victimes del franquisme Justícia 20 Oct 2014
els meus avis van passar 5 anys a una presó franquista, es una cosa que es trasmet de generació en generació i a mi encara en fa
mal, soc la neta de presos franquistes. Jo em sento una victima i m´agradaria que algú em mostrarà comprensió com les altres victimes de
violencia d´aquest mon, no vull reparacions econòmiques en absolut, vull justicia per als meus encara que ja estan morts.
LUIS PEREZ LLORET Benestar 20 Oct 2014
Teneis area de BIENESTAR, pero no veo ninguna sobre AUXILIO SOCIAL. Hasta FRANCO la tenía.
Cada día pienso en la gente que duerme en la calle y en la que no come.
Se que esa gente posiblemente no vote por motivos obvios, pero la gente que observe vuestra labor sí lo hará.
Saludos
JOSE JUAN 17 Oct 2014
El jueves ví publicado en EL MUNDO que se baraja la posibilidad de presentarse junto a PODEMOS en las próximas elecciones.
¿ Que hay de verdad ?
Gracias
ANTONIO 16 Oct 2014
buenas tardes:
tengo la propuesta de que se solucione el problema de compartir aceras,vias y parques con las bicicletas por ejemplo la via verde que va desde oropesa de mar a benicassim lo antes posible y lo digo por el peligro que con lleva sobre todo si vas con niños pequeños o ancianos y la solucion esta en una sentencia del tribunal supremo donde regula el problema y viene a decir que no se puede compartir las acera o vias peatonales. Los peatones y las bicicletas no pueden convivir juntos a de delimitarse con espacio suficiente.
saludos.
JOSEP LLUIS PESUDO I RUBERT 10 Oct 2014
RECEPCIÓ DE TOTS ELS CANALS DE TELEVISIÓ I RÀDIOS AUTONÒMIQUES ES PUGUEN REBRE A TOT L'ÀMBIT DE L'ESTAT ESPANYOL. QUE MILLOR MANERA DE CONEIXER'NS I ELS UNS ALS ALTRES. SEGURAMENT MOLTES D'AQUESTES TELEVISIONS S'HO PENSARIEN DUES VOLTES ABANS DE FER PROGRAMACIONS ''HORTERES'' SABENT QUE TENEN UNA POSSIBLE AUDIÈNCIA DE 47 MILIONS DE PERSONES.
Santi Política 23 Sep 2014
Ja se sap alguna cosa de les primàres per a configurar la candidatura a Corts Valencianes?
M'agradaria participar en les primàries per poder ser inclós en la llista a les Corts.
Gràcies
fernan Benestar 22 Sep 2014
Hola, soc un treballador del sector de atenció a la discapacitat, en aquest moment portem cinc nómines impagades, la empresa per la que treballe es sense anim de lucre,i no reb el financament que ens correspon desde fa molts mesos, en Gener els usuaris van comencar a pagar un COPAGO per acudir als centres a més del COPAGO SANITARI, perque despres de tants anys de funcionament dels centres encara no s´ha aconsseguit un sistema de finançament estable per tot el sector. Han aconseguit inventar-se un cobrament per als usuaris i al mateix temps son capaços de mantindre als centres en la angoixa de no rebre les subvencions o els pagaments acordats a temps.
Portem quasi cinc anys amb aquesta situació i no es résol res... Com solucionarieu aquesta situació?


Santiago Gómez SelfaA partir que et queden penden tres nòmines ja pots interposar demanda per salaris, amb el tràmit previ de l'acte de conciliació. Tin en compte que en les demandes de salaris només es poden... Mostra més el 30 Sep 2014 a les 10:39
Santiago Gómez Selfahttps://www.facebook.com/santigomezselfa el 30 Sep 2014 a les 11:09
Mostra més propostes