Anar directament a les notícies
El 14,5% de les proposes pertanyen a Economia
El 5,4% de les proposes pertanyen a Ocupació
El 6,7% de les proposes pertanyen a Educació
El 5,4% de les proposes pertanyen a Cultura
El 6,1% de les proposes pertanyen a Justícia
El 8,1% de les proposes pertanyen a Medi Ambient
El 6,3% de les proposes pertanyen a Benestar
El 9,5% de les proposes pertanyen a Participació
El 30,5% de les proposes pertanyen a Política
El 7,5% de les proposes pertanyen a Llengua
Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaJustíciaMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Ana 25 Oct 2014
Hola,porfavor que se revise ,adecue y denuncie en su caso, lo del recibo del agua que estamos pagando todos los valencianos.
He consumido 3 euros de agua,y he pagado 53 euros,50 de impuestos!esto que és? Cuántas veces pagamos el mantenimiento y suministro?
Y esa tasa Tamer? es un ''rovo'' clarísimo!
Porfavor hacer algo! y a los de iberdrola también!
Espero ganéis las autonómicas ,por lo menos que desaparezca el pp de una vez de mi tierra!Qué vergüenza!
Y lo público ,y todo en general ,esté más protegido y cuidado.
Gràcies per lluitar.
reparació de les victimes del franquisme Justícia 20 Oct 2014
els meus avis van passar 5 anys a una presó franquista, es una cosa que es trasmet de generació en generació i a mi encara en fa
mal, soc la neta de presos franquistes. Jo em sento una victima i m´agradaria que algú em mostrarà comprensió com les altres victimes de
violencia d´aquest mon, no vull reparacions econòmiques en absolut, vull justicia per als meus encara que ja estan morts.
LUIS PEREZ LLORET Benestar 20 Oct 2014
Teneis area de BIENESTAR, pero no veo ninguna sobre AUXILIO SOCIAL. Hasta FRANCO la tenía.
Cada día pienso en la gente que duerme en la calle y en la que no come.
Se que esa gente posiblemente no vote por motivos obvios, pero la gente que observe vuestra labor sí lo hará.
Saludos
JOSE JUAN 17 Oct 2014
El jueves ví publicado en EL MUNDO que se baraja la posibilidad de presentarse junto a PODEMOS en las próximas elecciones.
¿ Que hay de verdad ?
Gracias
ANTONIO 16 Oct 2014
buenas tardes:
tengo la propuesta de que se solucione el problema de compartir aceras,vias y parques con las bicicletas por ejemplo la via verde que va desde oropesa de mar a benicassim lo antes posible y lo digo por el peligro que con lleva sobre todo si vas con niños pequeños o ancianos y la solucion esta en una sentencia del tribunal supremo donde regula el problema y viene a decir que no se puede compartir las acera o vias peatonales. Los peatones y las bicicletas no pueden convivir juntos a de delimitarse con espacio suficiente.
saludos.
JOSEP LLUIS PESUDO I RUBERT 10 Oct 2014
RECEPCIÓ DE TOTS ELS CANALS DE TELEVISIÓ I RÀDIOS AUTONÒMIQUES ES PUGUEN REBRE A TOT L'ÀMBIT DE L'ESTAT ESPANYOL. QUE MILLOR MANERA DE CONEIXER'NS I ELS UNS ALS ALTRES. SEGURAMENT MOLTES D'AQUESTES TELEVISIONS S'HO PENSARIEN DUES VOLTES ABANS DE FER PROGRAMACIONS ''HORTERES'' SABENT QUE TENEN UNA POSSIBLE AUDIÈNCIA DE 47 MILIONS DE PERSONES.
Santi Política 23 Sep 2014
Ja se sap alguna cosa de les primàres per a configurar la candidatura a Corts Valencianes?
M'agradaria participar en les primàries per poder ser inclós en la llista a les Corts.
Gràcies
fernan Benestar 22 Sep 2014
Hola, soc un treballador del sector de atenció a la discapacitat, en aquest moment portem cinc nómines impagades, la empresa per la que treballe es sense anim de lucre,i no reb el financament que ens correspon desde fa molts mesos, en Gener els usuaris van comencar a pagar un COPAGO per acudir als centres a més del COPAGO SANITARI, perque despres de tants anys de funcionament dels centres encara no s´ha aconsseguit un sistema de finançament estable per tot el sector. Han aconseguit inventar-se un cobrament per als usuaris i al mateix temps son capaços de mantindre als centres en la angoixa de no rebre les subvencions o els pagaments acordats a temps.
Portem quasi cinc anys amb aquesta situació i no es résol res... Com solucionarieu aquesta situació?


Santiago Gómez SelfaA partir que et queden penden tres nòmines ja pots interposar demanda per salaris, amb el tràmit previ de l'acte de conciliació. Tin en compte que en les demandes de salaris només es poden... Mostra més el 30 Sep 2014 a les 10:39
Santiago Gómez Selfahttps://www.facebook.com/santigomezselfa el 30 Sep 2014 a les 11:09
Ramon Economia 20 Sep 2014
Mágradaria saber quina seria la vostra actuació en cas de governar després de les properes el.leccions autonòmiques amb el tema de la sanitat. Bàsicament que farieu amb els treballadors de les concesions tipus Dénia, Manises... que estem treballant en pèsimes condicions laborals juntamente amb personal estatutari, que gaudeix de altres drets laborals, fent el mateix treball que nosaltres.
Gràcies
Ferran Economia 14 Sep 2014
Estaria bé que es posara en marxa una campanya explicativa sobre l'infrafinançament que patim els valencians. Una web amb dades i gràfiques ajudaria molt a explicar esta problemàtica i podria servir per mostrar la faena de denúncia que fa Compromís de manera més clara.
AlgúTotalment d'acord. Sobretot, després de saber que Podemos llevarà molts vots a Compromís i EU. Si Compromís no s'espavila, la mentida de Podemos ens destruïrà a tots. el 17 Sep 2014 a les 18:47
Mostra més propostes